Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Αόρατη Αυτοκρατορία μια Νέα Παγκόσμια Τάξη (4+ βίντεο)




Ντοκιμαντέρ του Τζέισον Μπέρμας, ασχολείται με την λεγόμενη νέα παγκόσμια τάξη και τις λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών που καθορίζουν τις τύχες του κόσμου...δείχνει πώς οι ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμοτήσει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές.

Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Πολ Γούλφοβιτς, ο Μίχαελ Μουλλεν, ο Ντέιβιντ Κάμερον, Γκόρντον Μπράουν και πολλοί πολλοί άλλοι, αποδεικνύει ότι Αόρατη Αυτοκρατορία έχει παραιτηθεί από τις εικασίες και έχει περάσει σε ωμά σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία είναι η εγγύηση για να ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστές για την προδήλως αποδείξιμη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού καθεστώτος πλανητικά ότι προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας.

Πρωτότυπο βίντεο: http://youtu.be/o7M65JiqMuI



Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνομωσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά...



Το καινούριο ντοκιμαντέρ του Άλεξ Τζόουνς καταστρέφει την κοροϊδία της τρομοκρατίας, αποκαλύπτοντας ότι η κυβέρνηση είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος της ιστορίας. 
Τώρα, μια τεχνοκρατική παγκόσμια εταιρική τυραννία του 21ου αιώνα προσπαθεί να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους με τα σούπερ όπλα που έχει δημιουργήσει σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο ελέγχου της αστυνομίας και μέσα από το κεντρικό τραπεζικό πολεμικό μοντέλο που έφερε στη ζωή. 
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι ακόμη ένα ισχυρό εργαλείο για την αποκάλυψη των ψευδείς απειλών που χρησιμοποιούνται από την ελίτ για να μας ελέγχουν - ισχυρό, επειδή ρίχνει ένα ακόμη μεγαλύτερο φως πάνω στη δική τους επικίνδυνη μεγαλομανιακή αναζήτησή για συνολική ισχύ.

http://www.infowars.com/

Ροκφέλερ και ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (10+ βιντεο, 1+ αρθρο)

Σε ποιους χρωστάμε; Πως λειτουργούν οι τράπεζες; 1+2 (+ επιπλέον υλικό)

Λευκή και Μαύρη αδελφότητα (μέρος 2)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ-ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΜΕΡΟΣ 1 και 2

Λευκή και Μαύρη αδελφότητα (μέρος 1)


Τεχνικές τους: Διαιρεί και εξουσιάζει + Φόβος 

ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ - ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

δημοκρατια "τους" = αυτοι εχουν τα δικαιωματα εσυ και ολοι οι αλλοι τις υποχρεωσεις.. , αριστερα , δεξια, καπιταλισμός, κομουνισμός, και άλλα -ισμος = συστηματα διακυβερνησης, οικονομικης δουλείας 
εβραιοι (ελιτ, οχι ο απλος λαος), σιωνιστές Εβραίοι, τραπεζίτες, μασόνοι, ιλλουμινατι, τέκτονες, αλλες μυστικιες οργανωσεις, Πάπας-καθολικοί, .. ) 
ομπαμα, ΜΕΡΚΕΛ, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΕΕ), Ροτσιλντ, Ροκφέλερ
γκευ, λεσβιες, αλληλεγυοι, Σεξουαλική απελευθέρωση, ISIS και άλλες τρομοκρατικιες οργανώσεις, CIA και αλλες μυστικιες οργανωσεις, έχουν τα μεγάλα ΜΜΕ στην κατοχή τους - προπαγάνδα
ελευθερία - ισότητα - αδελφότητα (σύνθημα τους)
σχεδιο μειωση πληθυσμου 

vs

ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ - ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

βασιλιαδες, μοναρχες, αυτοκρατορες , ΟΡΘΟΔΟΞΟς κληρος (παλιος), 
κομματα που ελεγχουν οι βασιλιαδες (συνηθως μεσα στη ΔΕΞΙΑ)
τραμπ, πουτιν, συριος προεδρος ΑΣΑΝΤ, σερβια ?
εθνος πατρης οικογενεια (ΕΘΝΙΚΙΣΜΟς), πατριδα θρησκεια οικογενεια (σύνθημα τους)
σχέδιο να διαλυθει η ΕΕ , αυξηση πληθυσμου



Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Ο Άλεξ Τζόουνς αποκαλύπτει το μυστικό τους σχέδιο για την εξόντωση του 80% του παγκόσμιου πληθυσμού της ανθρωπότητας: επιχείρηση ENDGAME. Ενώ η "ελίτ" θα ζήσουν για πάντα

με τη βοήθεια της προχωρημένης τεχνολογίας. Η αιματηρή ανόδου στην εξουσία της παγκόσμιας ελίτ και αποκαλύπτει πώς έχουν χρηματοδοτήσει τους πιο αιματηρούς πολέμους και δικτάτορες για να ανοίξει ο δρόμος για την πρώτη πραγματική παγκόσμια αυτοκρατορία. Παρακολουθούν την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να τεκμηριώσουν της μυστικές συνόδους τους, ορίζοντας την ατζέντα του κόσμου και να παρακινούν για των Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Ανακαλύψτε πώς οι επαγγελματίες της ψευδοεπιστήμης της ευγονικής έχουν πάρει τον έλεγχο των κυβερνήσεων παγκόσμια ως μέσο για να διεξάγουν μύωση του πληθυσμού. Δείτε ακόμη την εξέλιξη της επερχόμενης κατάρρευσης των ΗΠΑ.

Πρωτότυπο βίντεο: http://youtu.be/nnq_DpaulVg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου